Mieszkasz w Warszawie lub okolicach i dysponujesz wolnym czasem trzy razy w tygodniu? Nie palisz papierosów? Jeżeli na wszystkie powyższe pytania odpowiedziałeś tak, mamy dla Ciebie dobrą wiadomość – możesz zdobyć pracę marzeń i zostać degustatorem wedlowskich słodyczy!
Rekrutacja właśnie ruszyła!
A gdyby tak rzucić wszystko i… zostać degustatorem produktów E. Wedel? Nie wyobrażasz sobie życia bez słodyczy? Lubisz poznawać nowe smaki i dzielić się wrażeniami z innymi?
Sprawa jest prosta: trzy razy w tygodniu (od wtorku do czwartku) należy pojawiać się w siedzibie Wedla na warszawskiej Pradze i od 12:00 do 16:30 wykonywać żmudną pracę degustatora wedlowskich produktów, czyli... jeść słodycze i mówić co się o nich sądzi! Jeżeli ktoś nie czuje się wystarczająco zachęcony, przypominamy wybrane produkty z których słynie marka E. Wedel: kultowy Torcik Wedlowski, niebiańsko lekkie Ptasie Mleczko®, wyrazisty baton Pawełek czy legendarna wedlowska czekolada w tabliczkach (zarówno gorzka, jak i mleczna, z dodatkami lub bez). To jednak nie wszystko – oferta E. Wedel to także cukierki, żelki czy kremy do smarowania.
Zapraszamy do współpracy wszystkich, którzy chcą mieć udział w historii naszej firmy trwającej już od prawie 170 lat. Przy opracowywaniu receptur naszych produktów najważniejsze są dla nas dwie rzeczy: najwyższa jakość i satysfakcja konsumentów. Na barkach degustatorów spoczywa więc duża odpowiedzialność za uciechę podniebień wszystkich amatorów słodyczy w kraju – mówi Magdalena Kołodziejska, Kierownik Komunikacji Marketingowej LOTTE Wedel.
Aby wziąć udział w rekrutacji do panelu sensorycznego w E. Wedel, należy w dniach 22 – 24 października zadzwonić pod numer telefonu: 22 349 14 14 i uzasadnić swoją kandydaturę.
Tu jesteś:
- Wiadomości
- Aktualności
- Słodka praca. Zostań degustatorem wedlowskich słodyczy